Michelle Sengers: “Als je jezelf inzet kom je er achter wat je allemaal kunt”

 In Genomineerde stagiairs 2016

Michelle Sengers is een Advanced Business Creation studente die genomineerd is door haar bedrijf Syneratio met als motivatie dat ze een supergoed concept heeft ontwikkeld waar ze zeer blij mee zijn. Ze is professioneel sterk, en borrelt op de vrijdag graag mee.

Hoe vind je het om genomineerd te zijn?Michelle Sengerss
Ja echt super leuk! Het is toch wel een stukje waardering dat je krijgt vanuit de organisatie, dat je inzet wordt beloond. Ik ben dus echt blij verrast.

Waarom denk jij dat je de beste stagiair van het jaar bent?
Omdat ik wel m’n uiterste best doe om een concept te ontwikkelen voor Syneratio, en ook echt meerwaarde bied voor de organisatie. Daarnaast is er ook al besproken of ik eventueel kan aanblijven in een bijbaan om het concept uiteindelijk ook te implementeren.

Wat zijn je werkzaamheden op stage?
Ik ben een concept aan het ontwikkelen waarmee Syneratio customer engagement creëert met de doelgroep. Hiervoor heb ik eerst onderzoek gedaan waarvoor ik dus veel interviews heb uitgevoerd, daarop een brainstormsessie gehouden binnen de organisatie, en nu uiteindelijk ook een concept heb bedacht die uiteindelijk ook geïmplementeerd zal worden als het goed is. Vind het ook een zeer leuke opdracht, die zeer uitdagend is!

Wat maakt iemand volgens jou een goede stagiair?
Iemand die er naar streeft om echt iets te bij te dragen aan de organisatie, en ook iemand die leergierig is en veel wil leren en initiatief toont. Je moet als stagiair echt het beste uit je stage willen halen.

Wat is jouw quote/visie die je anderen wil meegeven?
Als je jezelf echt inzet dat je je er versteld van kunt staan wat je uit je stage kan halen en wat je zelf kunt, daar kom je dan pas achter.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search