Caroline van Stelten: “Ik heb me verbeterd op verschillende vlakken.”

 In Genomineerde stagiairs 2017

Waarom denk jij genomineerd te zijn voor stagiair van het jaar 2017?
“Omdat naast dat ik mijn taken uitvoer ook op andere vlakken, onder andere de sfeer in het bureau, mijn steentje bijdraag.”

Waarom vind jij dat jij dit jaar de titel ‘stagiair van het jaar’ toegekend hoort te krijgen?
“Dat vind ik een hele eer. Om als eerste stagiaire van dit jonge architectenbureau gelijk deze titel te krijgen. Dat zegt natuurlijk ook veel over het bureau en de begeleiding die ik krijg. Ferry en Nina nemen mij mee in hun denkwijze en leren mij daardoor veel over het architectenvak. Ilyad, de andere stagiair en genomineerde, hier op het bureau en ik voelen ons ook echt deel van het team daardoor.

Ik denk dat ik titel toegekend mag krijgen vanwege mijn ontwikkeling, mijn vaardigheden, maar ook vanwege mijn persoonlijkheid. Een leergierige, nieuwsgierige, behulpzame, gezellige stagiaire.”

Wat zijn de werkzaamheden die jij verricht tijdens je stage?
“Ik maak beeldmateriaal voor projecten in de vorm van maquettes, 3d-modellen en tekeningen. Daarnaast denk ik mee over nieuwe en lopende projecten en krijg ik een kijkje in de keuken bij het proces van het bouwen en transformeren van gebouwen.”

Hoe heb jij jezelf tot nu toe ontwikkeld tijdens je stage?
“Ik heb me verbeterd op verschillende vlakken. O.a. mijn vaardigheden in computerprogramma’s zijn beter geworden, maar ook in de aanpak van hoe je nou bepaalde tekeningen maakt of hoe je een opgave binnen een project aanpakt ben ik beter geworden.”

Wat maakt jou onderscheidend van andere stagiairs?
“Naast mijn taken die binnen mijn vakgebied als bouwkundestudent liggen, brainstorm ik ook mee over onderwerpen waar mijn college-stagiair mee bezig is binnen een ander vakgebied en werk ik mee aan een leuke sfeer op het bureau door mee te zingen met Ferry en Illy.”

Wat is de beste tip die jij aan andere stagiairs mee kunt geven?
“Kies een stagebureau dat bij je past. Kijk goed naar wat je wil leren en of dat mogelijk is binnen het bedrijf, maar kijk ook naar de sfeer binnen het bedrijf.”

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search