Jamie Robijn: “100 procent je best doen, vooral als je met deadlines werkt”

 In Genomineerde stagiairs 2016

JamieJamie Robijn is genomineerd door Qban Online Communicatie, waar hij momenteel zijn afstudeerstage aan het doen is. Jamie volgt de opleiding Media Vormgeving in Leiden en is genomineerd vanwege het plezier waarmee hij werkt, zijn zelfstandigheid en goed werk levert.

Hoe vind je het om genomineerd te zijn?
Ik wist niet dat er zo iets bestond als stagiair van het jaar, dus ik vond het wel een eer eigenlijk. Zelfs al zou ik niet verkozen worden, dan is het natuurlijk al vet dat ik überhaupt ben opgegeven. Het is toch wel een soort van bevestiging dat ik het goed op stage en de erkenning er voor krijg.

Waarom denk jij dat je de beste stagiair van het jaar bent?
Omdat ik altijd met plezier aan projecten werk en daar ook gewoon m’n uiterste best aan doe en met de volle 100% aan stage zit. Als je de technische kennis hebt en het inzicht dan kun je ver komen als stagiair zijnde.

Wat zijn je werkzaamheden op stage?
Ik werk op de creatie afdeling en maak dus deel uit van het team creatie. Daar maken we voornamelijk banners maar we “designen” ook homepages. Dus deels webdesign maar voornamelijk banners.

Wat maakt iemand volgens jou een goede stagiair?
Dat je zelf ook leergierig bent om buiten je stage om en dat je dingen mee pikt buiten je stage. Op school leer je dingen en die moet je toepassen, maar je moet vooral van je stage ook willen leren. Vraag zo veel mogelijk en probeer zoveel mogelijk mee te kijken. Je moet echt zo veel mogelijk willen en kunnen leren.

Wat is jouw quote die je anderen wil meegeven?
We werken hier natuurlijk veel met deadlines, en je kan niet harder werken dan dat je doet als je je uiterste best doet. Je kan niet meer dan 100%, gewoon 100% je best doen vooral als je met deadlines werkt.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search