Jelle Aanstoot: “Begin with the end in mind”

 In Genomineerde stagiairs 2016

jelleeeeeJelle Aanstoot is een van die stagiairs die zo’n ontwikkeling meemaakt dat hij bij zijn stagebedrijf mocht aanblijven als accountmanager. Zijn stagebegeleidster deed er ook nog een schepje bovenop door hem ook nog eens te nomineren voor Stagiair van het Jaar!

Hoe vind je het om genomineerd te zijn?
Super leuk! Goed om te horen dat Nathalie (voormalige stagebegeleider) zo tevreden over mij is. Ik ben zelf heel blij en trots dat ik ben doorgegroeid na twee stageperiodes als vaste medewerker nu. Zelf heb ik er echt m’n best voor gedaan en dan is het fijn als je mag aanblijven voor een vaste functie.

Waarom denk jij dat je de beste stagiair van het jaar bent?
Voornamelijk omdat ik me altijd heel goed voor het bedrijf heb ingezet. Ik heb altijd wel volledige inzet getoond en goed m’n best gedaan, waardoor ik dus ook sta waar ik nu sta. Ik heb mijzelf ook echt onmisbaar gemaakt binnen New Sales Company. Op donderdag en vrijdag ging ik in de tijd dat ik nog stage liep naar school toe, het kwam dan soms voor dat ik werd gebeld door Nathalie met vragen over dingen waar niemand haar mee kon helpen behalve ik.

Wat waren je werkzaamheden op stage?
Rapportages maken, websites beheren, SEO-teksten schrijven en het CRM systeem up to date houden. Daarnaast heb ik ook leadlijsten gemaakt voor de koude acquisitie.

Wat maakt iemand volgens jou een goede stagiair?
Iemand die inzet toont, assertief is en zelf initiatief neemt. Het is belangrijk dat je alles er uit haalt voor jezelf, zodat je jezelf tijdens de stageperiode veel leert maar ook wat dat je veel kan betekenen voor je stagebedrijf. Daar moet je een goede afweging in vinden en dat maakt iemand tot een goede stagiair.

Wat is jouw quote die je anderen wil meegeven?
“Begin with the end in mind”. Als je bij bijvoorbeeld een bedrijf aan komt kun je twee kanten laten zien; je kunt zeggen van ik ben hier omdat ik stage moet lopen van school, maar je kunt ook de kant laten zien dat je van te voren al weet wat je doel is. Dus dat je weet wat je wil gaan leren en ontwikkelen, en dus echt een streven hebt waar je je motivatie uit kunt halen.

Recent Posts
Showing 3 comments
 • Nathalie Hagenstein
  Beantwoorden

  Als stagebegeleidster van Jelle kan ik oprecht zeggen dat ik echt trots op hem ben. Jelle kwam binnen als een onervaren, verlegen jongen en heeft zich in 1,5 jaar tijd ontwikkeld tot een accountmanager. Hij heeft zijn plek binnen New Sales Company echt verworven en daar zijn wij allemaal heel blij mee!

 • Chiel
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jelle! Je hebt het verdiend! Input = output 🙂

 • Saskia
  Beantwoorden

  Super Jelle! Wij zijn trots op jou!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search