Jordi Struijk: “Ik werd gastvrij ontvangen en voelde mij echt een volwaardige collega.”

 In Genomineerde stagiairs 2018

Jordi Struijk heeft voor Adecco de candidate journey onderzocht en de manier waarop zij hun website daarop kunnen aanpassen.

 

Zet jouw stagebedrijf jouw wel eens in het zonnetje?

“Ik werd gastvrij ontvangen en ik voelde mij echt een volwaardige collega. Tijdens mijn stage mocht ik veel dingen uitzoeken, met nieuwe ideeën komen en vervolgens na overleg ook implementeren.”

 

Hoe zag jouw gemiddelde dag er ongeveer uit?

“Ik heb de candidate journey voor Adecco onderzocht en de manier waarop zij hun website konden aanpassen. Elke dag was gevarieerd. Ene dag hielp ik met een campagneproject, andere dag spitte ik door Google Analytics. In de loop van mijn stage kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden. Momenteel ben ik nog steeds één dag in de week werkzaam voor Adecco. Ik onderzoek de website en kijk wat er beter kan.”

 

Hoe ging de samenwerking met collega’s?

“Goed. Adecco was gedeeltelijk aan het reorganiseren toen ik er net begon. Ik heb veel mensen in die tijd zien komen en gaan en dat maakte het op het begin lastig, want dan weet je niet altijd bij wie je moet zijn. Maar iedereen stond altijd open en ik kon altijd alles aan ze vragen. Ook was iedereen heel betrokken met de stagiairs. Met de eindpresentatie is iedereen op komen dagen en er is echt iets met mijn onderzoek gedaan.”

 

Wat motiveerde jou tijdens je stage?

“Dat ik continu de processen kon verbeteren. Ze hebben 1,5 jaar geleden de website in een nieuw jasje gestoken en mocht onderzoeken wat er wel en niet goed was. Ik vind het leuk om constant te verbeteren.”

 

Hoe heb jij jezelf tot nu toe ontwikkeld tijdens je stage?

“In het begin kwam ik als een verlegen jongen binnen. Maar je krijgt al snel meer contact met de rest en dan word je vanzelf mondiger. Je gaat van een jongen naar een volwassen man.”

 

Waar ben je het meest trots op wat je tijdens je stage hebt gedaan?

“Dat er echt iets met mijn onderzoek is gedaan. Maar waar ik het meest trots op ben is dat ik zo goed ben bevallen dat ze mij wilde behouden en ik daar nu werk in de vorm van een bijbaan.”

 

Met welke drie woorden zou jouw stagebedrijf jou als stagiair omschrijven?

“Enthousiast, kritisch en oplossingsgericht.”

 

Als iemand die bijna aan zijn stage gaat beginnen om advies vraagt, welke tip zou je dan mee willen geven?

“In het begin is het lastig met je Plan van Aanpak, maar uiteindelijk komt het goed en zorg dat je goed het overzicht behoud. Anders zie je door de bomen het bos niet meer. Plan op het eind ook genoeg ruimte in voor je laatste verbeteringen. Dit kost vaak meer tijd dan je denkt.”

 

Waarom zou jij de ‘Stagiair van het jaar 2018’ moeten worden?

“Omdat ik het goed naar mijn zin heb gehad en ook veel complimenten heb gekregen. Dat was erg leuk. Ik ben gewoon trots dat ik voor een groot bedrijf als Adecco op de marketingafdeling mag werken.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search