Libema: “Hartstikke goed, belangrijk om stagiairs in het zonnetje te zetten!”

 In Genomineerde stagebedrijven 2016

Libema is door hun stagiaire Janne Jacobs genomineerd, omdat zij veel kansen geven aan stagiairs en deze ook daadwerkelijk serieus nemen. Daarnaast kun je er veel leren aldus Janne en is het een goede leeromgeving met leuke collega’s en een prettige sfeer. Libema heeft maar liefst 5 stagiairs op de afdeling marketing waar 15 medewerkers werken! Benieuwd waarom Libema stagebedrijf van het jaar 2016 moet worden?! Lees hier het interview!

 Wat is voor jullie de reden om met stagiairs te werken?

Stagiairs helpen ons ontzettend veel bij alle marketingprojecten die wij doen voor onze attractie- en vakantieparken en beuren- en evenementenlocaties. We zien stagiairs echt als een belangrijke aanvulling op ons team!

Wat voor soort opdrachten voeren deze stagiairs uit?

Elke stagiair heeft een opdracht vanuit school en daarnaast ondersteunen zij bij alle mogelijke projecten waarbij we hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij het schrijven van teksten, maken van concurrentieanalyses en bij het voorbereiden en begeleiden van foto- en filmshoots. Daarnaast kunnen stagiairs zelf aangeven wat zij willen leren en wij bieden daarin alle medewerking.

Wat doet u op 20 mei aan de dag van de stagiair?

Daar moet ik even over nadenken, omdat ik het nog niet kende. Ik ga het in ieder geval noteren, want we kunnen wel iets leuks doen! Goed dat we erop gewezen worden.

Wat vindt u van het initiatief van de dag van de stagiair?

Hartstikke goed, belangrijk om stagiairs in het zonnetje te zetten!

Waarom zou u het stagebedrijf van 2016 moeten worden?

Met ruim 23 locaties, eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is Libéma een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma. Dat maakt het een ontzettend leuk bedrijf om stage te lopen. Daarnaast krijgen stagiairs bij ons alle mogelijkheden om te leren. Ze zijn een belangrijk onderdeel van ons team!

Kijk voor alle actuele stages op www.werkenbijlibema.nl.libema logo

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search