Luuk Schimmel: “Als je een baantje vindt dat je leuk vindt, zal je nooit hoeven te werken.”

 In Genomineerde stagiairs 2016

We kijken naar de derdejaars student Luuk Schimmel die op het moment stage loopt bij 4Value. Hij is genomineerd door 4Value met als reden: hij is derde jaars maar bouwt probleemloos een zeer gecompliceerd oplossing. Luuk studeert software development.

Hoe vind je het om genomineerd te zijn?

Super leuk om te horen, is een leuk compliment. Ze hebben mij ook al een baantje voor in de zomer aangeboden. Het is ook een hele leuke plaats om te werken, ik ga er elke dag met plezier naar toe.

Wat zijn je werkzaamheden op stage?

Vooral programmeren en applicaties ontwerpen. Ik kom om kwart voor 9 op het werk en dan kijk ik wat ik de dag ervoor heb gedaan en als ik vragen heb, vraag ik het aan de opdrachtgever. En ik laat het controleren door mijn stagebegeleider. Ik heb tot nu toe mijn opdrachten 2 keer laten controleren en beide keren waren zij zeer positief. Ik werk veel op mezelf, maar in gezellig team. Er zitten ongeveer 5/6 mensen in dat team.

Waarom denk jij dat je de beste stagiair van het jaar bent?

Omdat ik zelfstandig ben, maar wel overleg wanneer het moet. Ik ben goed in het toepassen en aan het geven van nieuwe input aan het programma.

Wat maakt iemand volgens jou een goede stagiair?/ Wat wil je andere stagiairs meegeven?

Al iemand ambitieus is en een echte wil heeft om door te willen leren. Ook als iemand proactief is en met vragen en idee├źn komt en deze vertelt tegen iemand die boven je staat.

Wat is jouw quote die je anderen wil meegeven?

Als je een baantje vindt dat je leuk vindt, zal je nooit hoeven te werken.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search