Sophie van Roosmalen: “Inspireer anderen met jouw positiviteit.”

 In Genomineerde stagiairs 2016

SophieeeeeeeeHallo allemaal. Mijn naam is Sophie van Roosmalen en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie International Business en loop momenteel stage bij Future Learning in Roosendaal. Ik houd ervan om alles vanuit een andere invalshoek te bekijken en benaderen, vandaar ook dat ik een moodboard heb gemaakt. Ik ben van mening dat het moodboard al veel over mij zegt dus ik ga het lekker kort houden!

Mijn quote die ik graag aan anderen mee wil geven is:

“Inspireer anderen met jóuw positiviteit.”

Ik ben van mening dat positiviteit je erg ver kan brengen in het leven. Niet alleen voor jezelf, ook anderen kan jíj inspireren met een positieve houding.

Waarom ben ik dé stagiaire van het jaar? Wie kunnen dit nou beter omschrijven dan mijn directe omgeving die vanaf dag één hebben gezien hoe ik mijn rol als stagiaire invul? Vandaar dat ik aan vrienden, familie en collega’s heb gevraagd mij in een zin te omschrijven:

Bazin: “Sophie is een heel spontaan, altijd vrolijk meisje. Ze kan heel goed met allerlei typen personen samenwerken en leert zo snel mogelijk de ins en outs van een nieuwe organisatie. Ze is niet bang om iets nieuws op te pakken en is erg leergierig, zij zal altijd een aanwinst zijn voor het bedrijf. Ze weet zelf nog niet half hoeveel potentie dat ze in zich heeft!”

Collega: “Sophie is a smart, organized, and enthusiastic young person who does not sit around for someone to tell her what to do; she takes the initiative and uses her intelligence and common sense to get the things done that matter.”

Vriend: “Nadat Sophie ‘s ochtends haar eerste koffie heeft gehad, is ze de super enthousiaste stagiaire die serieus werk verzet voor haar stagebedrijf.”

Moeder: “Altijd bescheiden, waardoor ze perfect in staat is om situaties haarfijn te analyseren.”

Vader: “Sophie is plichtsgetrouw, heeft een positieve werkhouding, is zeer gemotiveerd, is een mensenmens, kan prima samenwerken en houdt van een positieve werksfeer en gezelligheid. Is er dan niets minder positief aan Sophie? Jawel, de ochtenden moet ze rustig op gang komen, maar dat compenseert ze de rest van de dag ruimschoots met bovenstaande eigenschappen.”

Tante: “Sophie is zeer gedreven als ze ergens voor moet gaan, heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search