Suzanne Koene: “Ik heb een mooi project opgezet waarmee ik het bedrijf geoptimaliseerd heb.”

 In Genomineerde stagiairs 2017

Waarom denk jij genomineerd te zijn voor stagiair van het jaar 2017?
“Ten eerste ben ik erg verrast dat ik genomineerd ben voor de titel. Ik denk genomineerd te zijn om het feit dat mijn stagebedrijf, Granfood, lyrisch over me was. Ik heb een hele sterke indruk gemaakt, met name door mijn inzet en proactieve houding.”

Waarom vind jij dat jij dit jaar de titel ‘stagiair van het jaar’ toegekend hoort te krijgen?
“Ik heb natuurlijk 6 maanden lang, 5 dagen in de week doorgebracht bij Granfood en in die tijd heb ik een mooi project opgezet waarmee ik het bedrijf geoptimaliseerd heb. Bovendien heb ik veel van iedereen binnen het bedrijf geleerd, en andersom.”

Wat zijn de werkzaamheden die jij verricht tijdens je stage?
“Tijdens mijn stage was ik verantwoordelijk voor alle orders, het telefonisch contact met klanten en heb ik een project gedraaid om het bedrijf te optimaliseren. Dit project hield in dat ik een tool in Excel ontwikkeld heb om meer inzicht te krijgen in de Forecast vs. Sales. Met deze tool kunnen de out of stocks en obsolete risico’s, die het bedrijf veel geld kosten, geminimaliseerd worden.”

Hoe heb jij jezelf tot nu toe ontwikkelt tijdens je stage?
“Voor mij was mijn stage de eerste werkervaring in het bedrijfsleven. Ik heb hier geleerd om met verschillende soorten mensen in een bedrijf om te gaan. Ook had ik niet veel ervaring op het gebied van Supply Chain. Door mijn stage is mijn kennis hierin behoorlijk verbreed.”

Wat maakt jou onderscheidend van andere stagiairs?
“Mijn enorme enthousiasme en mijn hands-on mentaliteit onderscheiden mij van andere stagiairs. Ik denk namelijk niet dat iedere stagiair over zo’n mentaliteit beschikt.”

Wat is de beste tip die jij aan andere stagiairs mee kunt geven?
“Als je stage gaat lopen, leer je hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Sta open voor alles en stel vooral alle vragen die je wil stellen. Ben enthousiast en zeker proactief!”

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search