Anna Hak is genomineerd voor stagiair van het jaar 2020

Voor Dag van de Stagiair 2020 hebben we contact gehad met stagiaire Anna Hak. We hebben het gehad over de klik tussen jou en je stagebedrijf en contact met je stageadres tijdens de corona crisis.

Waarom denk je dat je genomineerd bent?
Ik werk heel hard en doe echt hard mijn best en lever goed werk. Mijn baas denkt zeker dat ik het verdien!

Wat is jouw advies aan toekomstige stagiairs
Voor het zoeken van een stage is het belangrijk om naar heel veel te kijken waar jij voor instaat en zorg ervoor dat er een klik is. Bedenk ook dat het een leuke stage moet zijn voor jou, want jij bent degene die er stage moet gaan lopen. Tijdens de stage moet je dingen doen die jij leuk vind en nodig hebt dus spreek dit ook af met je stagebedrijf.

Het is natuurlijk een vreemde tijd om stage te lopen nu. Hoe ga jij hiermee om?
Ik heb gewoon nog goed contact met school en met het bedrijf. Ik heb dagelijks contact met mijn baas van het bedrijf en sowieso als er stukken gemaakt zijn door mij dan kan ik dit altijd doorsturen. Het babbelen en dergelijke is er niet wat van af, maar verder kan ik altijd met mijn vragen en problemen terecht bij mijn baas.

Nu is het nog een maand voor me is het ook voor ons even bekijken wat er gedaan moet worden. Hockey is natuurlijk ook gestopt dus dat is voor ons ook een hele uitdaging op dit moment.

Start typing and press Enter to search