In Top 5 Stagebedrijven 2022

Top 5 stagebedrijven – Eiffel

Beste stagebedrijf van het jaar 2022, een titel die iedere organisatie in Nederland achter zijn naam wil zetten. Een initiatief van StudentenBureau om stagebedrijven te laten zien dat zij de professionals van morgen een kans bieden om de expert te worden die hij of zij wil zijn. Vandaag maken we kennis met de organisatie Eiffel. Eén van de vijf genomineerden stagebedrijven.

EIFFEL. Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy. In compacte teams helpen wij organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. Zo bewegen wij mee met de verandering. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren.

“Huidige recruitment stagiairs gebruiken om nieuwe stagiairs aan ons te verbinden”

Eiffel is destijds begonnen om stagiairs aan de organisatie te binden, om de jonge generatie te willen begeleiden naar het bedrijfsleven. “De kloof tussen de theorie vanuit de opleiding en de praktijk in het werkveld loopt best uiteen”.

Kaj van den Oord; “Eiffel organiseert jaarlijks een evenement, genaamd Eiffel OnStage. Huidige stagiairs komen aan het woord en praten over hun stageperiode. Zij komen in contact met eventuele nieuwe stagiairs. Tijdens de plenaire opening wordt over Eiffel gesproken, speeddates georganiseerd, mooie verhalen gedeeld en kennismakingen tussen Eiffelaars en toekomstige Eiffelaars en ter afsluiting een borrel”.

“Stagiairs gaan van afwachtend naar proactief, dat is mooi om te zien!”

Binnen Eiffel ziet Kaj altijd verbeterpunten voor de toekomst. Vanaf september nog meer fysieke gebondenheid. Stagiairs nog meer betrekken bij stappen binnen Eiffel. De huidige stagiairs vragen naar hun gevoel en ervaringen over de stageperiode. Deze input is van ongelofelijke waarde om als organisatie te blijven groeien, aldus Kaj.

Volgens Kaj wordt een stagiair vanaf dag één beschouwd als een echte Eiffelaar. Je behoort tot de community. Met deze community kom je snel in verbinding met collega’s. Wij zien alleen de voordelen door te werken met stagiairs.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search