In Top 5 Stagebedrijven 2022

Winnend stagebedrijf 2022 – Every Day

Beste stagebedrijf van het jaar 2022, een titel die iedere organisatie in Nederland achter zijn naam wil zetten. Een initiatief van StudentenBureau om stagebedrijven te laten zien dat zij de professionals van morgen een kans bieden om de expert te worden die hij of zij wil zijn. Vandaag maken we kennis met de organisatie Every Day. Eén van de vijf genomineerden stagebedrijven.

Every Day, opgericht in 2020, is een creatief digitaal bureau dat merken laat groeien in een digitale wereld. Met een slimme combinatie van creativiteit, strategie en techniek; helpen wij onze ambitieuze opdrachtgevers te groeien. Elke dag opnieuw.

“Alle stagiairs pitchen aan het einde van het inwerktraject voor de hele organisatie”

Binnen Every Day is Gert Jan Oosterbosch verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Iets wat niet kan ontbreken zijn de krachten van stagiairs binnen Every Day. Hier besteed Every Day veel tijd aan door te investeren in een inwerktraject. In deze vier weken komen verschillende aspecten aan bod. Eén van deze aspecten is de kennismaking. Niet zomaar een kennismaking met je stagebegeleider. Je gaat met alle medewerkers van Every Day minimaal 20 minuten in gesprek.

Aan het einde van het inwerktraject geeft iedere stagiair een presentatie, aldus Gert Jan. “Deze presentatie is een mooi moment waar de stagiair nog iets kan vertellen. Een passie voor sport, bepaalde hobby of iets anders uit hun privéleven wat leuk is om te delen. En uiteraard is het altijd goed om te delen met welke doelen zij het pand van Every Day binnenlopen.

“Bij Every Day hebben stagiairs ook invloed op de uitvoering van bepaalde bedrijfsprocessen”

De nieuwe generatie stagiairs zijn heel prestatiegericht. Alleen foute maken is volgens hen uit den boze, de drang om te presteren is heel hoog. “In het bedrijfsleven heb je niet één herkansing, het leven is één grote herkansing”, aldus Gert Jan.

Gert Jan ziet in de toekomst Every Day als een opstap voor stagiairs naar grotere organisaties. Stagiairs leren de eerste kneepjes van het vak bij ons en gaan met de ‘Every Day stempel’ door naar hun volgende stage of startersfunctie.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search