In Top 5 Stagebedrijven 2022

Top 5 stagebedrijven – Ictoria

Beste stagebedrijf van het jaar 2022, een titel die iedere organisatie in Nederland achter zijn naam wil zetten. Een initiatief van StudentenBureau om stagebedrijven te laten zien dat zij de professionals van morgen een kans bieden om de expert te worden die hij of zij wil zijn. Vandaag maken we kennis met de organisatie Ictoria. Eén van de vijf genomineerden stagebedrijven.

Ictoria werkt met energieke en enthousiaste medewerkers die zich niet laten beperken door hun fysieke of mentale uitdaging. Zij hebben een enorme drive om als mens én als professional te streven naar een maximaal resultaat. Ictoria is gespecialiseerd op zowel offline- als online grafische vormgeving en alles op het gebied van online zichtbaarheid. Zo maken wij websites en webshops, beheren social media en verzorgen online marketing, waarbij wij onze kracht tonen met de combinatie van grafische vormgeving en online media.

“Werken met stagiairs; het mooiste wat ik heb ooit heb gedaan, maar het minste wat ik ooit heb verdiend”

Onze sociale onderneming staat voor alle mensen met een uitdaging. Winst is mooi, maar dient vooral om nieuwe mensen aan te kunnen nemen. “Het woord stagiair komt binnen onze organisatie niet voor, vanaf dag één worden zij beschouwd als junior medewerkers”.

Ons stageprogramma staat nooit vast. Het stageprogramma wordt ingevuld door de stagiairs zelf. Het ligt eraan hoe zij hun pad willen bewandelen. De afgelopen jaren zijn er zulke te gekke innovatieve ideeën door stagiairs bedacht. “Ik ga voor deze millenniums niet bepalen hoe zij bepaalde zaken moeten aanpakken”, aldus Nadia van den Heuvel.

“Primaire doel is om de stap naar de arbeidsmarkt te verkleinen”

Als Ictoria groeien wij per stageperiode. Soms voegen we elementen toe, soms schrappen wij elementen. Je kan niet alle stagiairs niet op dezelfde manier begeleiden. Dit is volgens Nadia ook één van de reden waarom Ictoria genomineerd is. “Er wordt puur naar de persoon gekeken, groeien doe je samen”.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search