Niek Loog: ”Daag jezelf uit.”

 In Genomineerde stagiairs 2018

Niek Loog is een zeer gedreven stagiair en heeft Kuijpers Utiliteit Zuid tijdens zijn stageperiode inzichten gegeven die ze zelf niet hadden bedacht.

 

Zet jouw stagebedrijf jou wel eens in het zonnetje?

“Ze hebben mij de ruimte gegeven om mijn gedachten en ideeën te presenteren aan de rest van het team. Ik ben uiteindelijk na mijn stageperiode ook in dienst genomen en dat is de grootste pluim die je kan krijgen. Gisteren ben ik zelfs gestart met mijn traineeship.”

 

Hoe zag jouw gemiddelde dag er ongeveer uit?

“Ik was vaak in gesprek met mensen van de hele organisatie en vanuit daar volgde vaak een sparsessie. Vervolgens heb ik ook de implementatie geschreven en het bedrijf gaf mij daarin alle ruimte.”

 

Hoe ging de samenwerking met collega’s?

“De samenwerking met collega’s ging goed. Er hangt een grote, informele sfeer waarbij je bij iedereen aan kan kloppen als je een vraag hebt. De begeleiding hier was ook echt top.”

 

Wat motiveerde jou tijdens je stage?

“Hetgeen wat mij motiveerde tijdens mijn stageperiode, was dat mijn collega’s enthousiast werden van mijn onderzoek en er echt mee aan de slag wilde.”

 

Hoe heb jij jezelf tot nu toe ontwikkeld tijdens je stage?

“Aan het begin was ik afwachtend, maar het bedrijf gaf mij het gevoel dat ik echt van toegevoegde waarde ben. Hierdoor ben ik ook meer gaan ondernemen vanuit mijzelf.”

 

Met welke drie woorden zou jouw stagebedrijf jou als stagiair omschrijven?

“Doelgericht, niet lullen maar poetsen en stug.”

 

Als iemand die bijna aan zijn stage gaat beginnen om advies vraagt, welke tip zou je dan mee willen geven?

“Wees proactief naar je begeleider toe en durf te vragen aan je collega’s. Zo daag je jezelf uit.”

 

Waarom zou jij de ‘Stagiair van het jaar 2018’ moeten worden?

“Ik zou stagiair van 2018 moeten worden, omdat ik mijzelf bewezen heb tijdens mijn stageperiode en daardoor een traineeship afgedwongen heb.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search